A Fabian Perez Festőtechnikái Online Festőtanfolyam 2018. szeptember 11. éjfélig kapható akciós, bevezető áron! Eddig van időd jelentkezni a képzésre, különben lemaradsz róla!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Fabian Perez festőtchnikái

A Fabian Perez Festőtechnikái Online Festőtanfolyamon az Argentin művész, fantasztikus hangulatú festményeinek stílusát és technikáit ismerheted meg.

Tanuld meg Te is, ezeknek az egyedülálló hangulatú festményeknek a megfestését, egy technikailag könnyen elsajátítható módszer szerint!

A tanfolyam anyagát képezi, 7 db komplett festmény végíg festését bemutató  oktatóvideó, és további elméleti és gyakorlati leckék.

Kedvcsinálónak nézd meg lentebb a videókat!

A videóban és a lenti galériában látható festményekhez hasonló képeket fogunk festeni a tanfolyamon.

A tanfolyamot olaj és akrilfestékkel egyaránt el lehet végezni, mindkét technika bemutatásra kerül!

Nézd meg a fenti videót, és a lenti képeket, és meglátod milyen jellegű festmények megalkotását fogod tanulni a tanfolyamon!

Ez a következő videó itt alul, egy korábbi festőtanfolyamon készült, ahol éppen egy Fabian Perez képet festek. Nézd meg a lenti videót is!

 

 

Akkor most olvasd tovább, mert sok minden van itt még!

 

Fabian Perez festményeiből kiérződik a latinos temperamentum és az a nagyfokú romantika amit a művész, a lelkéből táplál.

Festőtechnikájára jellemzőek a sötét tónusú hátterek, a lendületes, nagyvonalú ecsetkezelés, és a kissé eltúlzott színhasználat.

Ecsetkezelésén érződik a temperamentum, és nagymértékben összhangban van a képeinek témájával, figurái gyakran szinte együtt lüktetnek a zenével, mely gyakran megjelenik alkotásain, a flamenco táncosnőin, tangó és bárjelenetein.

A testszíneket hangsúlyos, eltúlzott barnákkal és narancsokkal oldja meg, ezek a meleg földszínek izgalmas kontrasztba kerülnek a gyakran sötét, kékes feketés hátterekkel amelyek az éjszakai életet ábrázoló jeleneteinek velejárói.

Az online festőtanfolyamon összesen 7 db. oktatóvideó lesz.

Mindegyik videón 1-1 festmény végígfestését demonstrálom elejétől a végéíg, olaj, vagy akril festékkel.

A tanfolyamon az alábbi festményeket fogjuk megfesteni

A Fabian Perez Festőtechnikái Online Festőtanfolyam  nem zsákbamacska

Nincs olyan, hogy valakinek működik, és valakinek nem.

Vagy, hogy “nekem úgy sem sikerülne megtanulnom” stb.

Ez a rendszer mindenkinek működik, és Te is könnyedén megtanulhatod!

3 oka van annak, hogy ezt ilyen magabiztosan ki merem jelenteni, ezeket lentebb röviden részletezem, és ott olvashatod!

1. A tanítványok eredményei

Az életben és az interneten is lehet találkozni számtalan olyan hirdetéssel, ahol festészeti oktatást hirdetnek, ígérnek. Mindenkinek lehetősége van ezek közül kedvére válogatni, majd többnyire a hirdetésekben leírt információk alapján döntést hozni.

Sokféle ember vásárolja és tanulja a KINVA ART AKADÉMIA tananyagait, vannak köztük amatőr, és profi, kezdő és haladó alkotók, művészek egyaránt.

Én nem is akarom szaporítani a szót, elég ha megnézitek, hogy az oldal alján, vagy a hozzászólások között, miket mondanak önként rólam, és a tananyagaimról a korábbi vevőim, tanítványaim.

2. A lényeget mutatom meg

Nem tömöm a fejedet felesleges ismeretanyagokkal, lényegtelen dolgokkal. Viszont mindent elmondok arról, ami ahhoz kell, hogy megértsd a dolgok működését a festészetben.

Rávilágítok azokra a fontos ismeretekre, amik nélkül nem fogsz boldogulni, nem fogsz fejlődni.

A festészet végtelen tudáshalmazából kiszűröm azt ami ahhoz kell, hogy te magad is sikeresen haladjál előre a tanulmányaid folyamán.

 

3. Amit mutatok az a valóság

Rengeteg olyan ismeretanyag van a festészetben ami szükségtelen a festészet gyakorlata szempontjából. Sőt nem hogy szükségtelen, de egyenesen csak zavart okoz a fejekben.

Ha megnézzük pl. a színtan elméletét, rájövünk, hogy ott is nagyon sok különböző megközelítés, elmélet létezik, amelyek sokszor egymásnak is ellentmondanak itt-ott.

Én ezzel szemben csak azzal foglalkozom, ami a festészet gyakorlati szempontjából maga a valóság. Ez se több, se kevesebb, csupán csak az, ami tényleg működik számodra is amikor alkotni kezdessz.

Mit mondanak rólam azok a tanítványaim, aki már régebb óta követnek, és részt vesznek online festőtanfolyamaimon?

Na, itt szokott lenni az online hirdetőoldalakon néhány fotóval, és névvel jelzett idézet, un. “vásárlói vélemények” rész.

Tudod mit? Én ezt most inkább kihagyom.

Lent az oldal alján ugyanis bárki, hozzászólhat, ezt teszik önként, maguktól a tanítványaim is.

Nézd meg a saját szemeddel miket írnak rólam, és a képzéseimről, hogy nekik mennyit segített ez a festészet terén!

Görgess lefelé, az oldal aljára, és olvasd el mások véleményeit rólam!

Vagy csak nyomj rá a lenti gombra, és egyből oda jutsz!

Fabian Perez palettája

Megismerheted a tanfolyamon azt a paletta összeállítást és színképzési módot, ahogyan az Argentin művész is dolgozik.

Ez a sajátos színvilág és a speciális fény árnyék hatások azok, melyek a téma mellett meghatározzák, Perez festményeinek, olyan jellegzetes és egyedülálló hangulatát.

Akril vagy olajfestékkel is megfesthető

Az argentin művész anyaghasználata, főleg az akril festékre korlátozódik. Ugyanakkor az alkotásai olyan jellemzőkkel bírnak, hogy mind olaj, mind pedig akrilfestékkel egyaránt ugyanolyan könnyedén megfesthetők.

Így a tanfolyam tematikája szerint mindkét anyaggal be fogom mutatni a festmények megfestését, így mind az olajjal, mind az akrillal festőknek segítség lesz ez a tanfolyam.

A tanfolyamon mindkét festéktípus alkalmazásához kapsz majd segítséget, és a megfelelő festékek és színek kiválasztását is megtárgyaljuk majd.

Megígérem neked, hogy ha megveszed a fabian perez festőtechnikái Online Festőtanfolyamot, akkor életed egyik legkülönlegesebb hangulatú alkotásait fogod megfesteni e tanfolyam segítségével

 

Fabian Perez élete és munkássága

A tanfolyamon megismerheted az Argentin festőművész mozgalmas életét és művészi pályájának alakulását.

Külön érdekesség, hogy bepillantást nyerhetsz abba az érdekes üzleti modellbe is, amely segítségével megfinanszírozza művészi pályáját és életét.

Hangulat és hatásfokozás a festészetben

A tanfolyamon megismerheted azokat a trükköket, amelyeket Perez a különleges hangulat fokozására használ festményein.

Ezek az apró kis trükkök lehetővé teszik, hogy ilyen egyedi hangulatú, nagy hatást kiváltó képeket fessél te magad is a jövőben.

Tarts velünk TE is!

foglald le a helyed a tanfolyamra most!

Fizethetsz banki átutalással, vagy postai pénzküldéssel (rózsaszín postai pénzesutalvány) is.

De választhatod a bankkártyás fizetési módot, esetleg paypal segítségével is kiegynelítheted a tanfolyam árát!

A tanfolyam bevezető ára

15950,- Ft helyett

5950,- Ft

Tanulj Festészetet Online

Tanulj kényelmesen, otthonodban, a saját időbeosztásod és tempód szerint, kötöttségek nélkül!

Mi az az Online Festőtanfolyam?

A lényeg, hogy a tananyagot fizetés után egy online oktatási felületen tudod elérni. A tananyag fotókkal illusztrált elméleti anyagból, gyakorló feladatokból és olyan oktatóvideókból áll, ahol egy-egy festmény megfestését demonstrálom neked lépésről-lépésre, elejétől a végéíg. Közben természetesen instrukciókat adva, kommentálom is, hogy mit miért csinálok. A tanfolyamon a fent bemutatott festményeket, vagy azokhoz nagyon hasonló képeket fogunk festni ill. lemásolni, megismerve ezzel Vladimir Volegov Romantikus Realista, Impresszionista festőtechnikáit.

Miért jó online tanulni? Mert nincs időhöz és helyhez kötve. Akkor és ott olvasod, vagy nézed a tananyagot amikor és ahol éppen neked alkalmas. Csak internet kapcsolat kell hozzá és valamilyen internetet megjelenítő készülék. Ez lehet Okos TV, Asztali számítógép, Laptop, Tablett, vagy akár egy Okostelefon is.

Tipp:

Az elméleti tananyagot pl. kényelmesen egy fotelben ülve is el tudjuk olvasni egy tablettel, okostelefonnal. A festéshez pedig a számítógép, vagy éppen okos tv mellé állítsuk a festőállványunkat és kövessük lépésről lépésre a demonstráló videót, így fessük meg a képeket. Ha megakadunk akkor megállítjuk a videót, vagy ahányszor csak akarjuk az egyes részeket vissza is tekerhetjük.

Van e határidő? Nincs semmilyen határidő, a megvásárolt tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, a tanulást bármikor megszakíthatod, vagy folytathatod, visszanézheted a tananyagot akár évek múlva is.

Fejleszd a képességeidet és ismereteidet a festészet területén!

Tarts velünk te is!

Már csak ennyi időd maradt, hogy jelentkezz!

A legkényelmesebb tanulási mód, az otthoni tanulás!

Így néz ki ha online oktatóvideó segítségével festesz

Miért érdemes rám hallgatni ha a Festészet Tanulásáról van szó?

Azért hallgass rám, mert 2008-óta oktatom a festészetet és 2014 szeptembere óta, tehát több mint 3 éve pedig Hazánkban egyedülálló módon, Online Festőtanfolyamokon is oktatom. Jelenleg több mint 30 db Online Festőtanfolyam közül válogathatsz különböző témákban, az általam alapított KINVA ART Akadémia Online Festőtanfolyamain, eddig több mint 800 embert oktattam, és oktatok ma is festészetre. Ahogyan a lenti hozzászólásokban is olvashatod, a tanítványaim eredményesek azzal a módszerrel, ahogyan én oktatom őket.

A módszert saját magam állítottam össze, ezek részben olyan technikák melyeket a hazai festők is tanulnak és alkalmaznak, részben olyan módszerek melyeket Nyugat-Európai és Amerikai festők tanulnak, harmadrészt pedig általam kitalált eljárások.

Ezen kívül azért hallgass rám, mert én nem azt csinálom, hogy megfestek előtted egy képet és esetleg közben magyarázok valamit és kész. Amit én csinálok az ennél sokkal, de sokkal több. Én végig vezetlek Téged a festészet egészén, a kiválasztott téma művészettörténeti hátteréből kiindulva, az anyagismereten, színelméleten, kompozícióelméleten, festőtechnikákon keresztül megmutatok minden tudást ami ahhoz kell, hogy végül a lehető legjobban megértsd Mit, Miért és Hogyan kell csinálnod, hogy tökéletes festményt alkossál. Persze a végén én is megmutatom, és magyarázom is a videókon a kép megfestésének folyamatát, csak Te addigra hála az elméletnek, már mindent tudni fogsz arról, hogy miért és hogyan csinálom azt amit teszek festés közben.

Ez, az amit ma Magyarországon csak itt, a KINVA ART AKADÉMIA Online Festőtanfolyamain kaphatsz meg!

Ezenkívül egy csodálatos közösségnek is tagja lehetsz, hiszen az Online Tanítványaim egy több mint 470 főt számláló facebook csoportba tömörültek, ahol egymást támogatják a KINVA ART Akadémia tananyagainak elsajátításában, a festészet tanulásában. A csoport un. facebook Titkos Zárt csoport, amihez csak a tanítványok tudnak csatlakozni. Ebben a csoportban minden a festészetről, a KINVA ART tananyagokról és egymás segítéséről szól.

Ha te most szeretnél elkezdeni festészetet tanulni, vagy ha már haladó festő vagy de szeretnéd magadat továbbképezni, új technikákat tanulni, akkor neked itt a helyed, hiszen Magyarországon nincs még egy olyan festőiskola, ahol ekkora tudásanyag állna rendelkezésedre!

Nagy Krisztián - KINVA egy Írországi plein air festés közben

A Fabian Perez Festőtechnikái Online Festőtanfolyam 2018. szeptember 11. éjfélig kapható akciós, bevezető áron! Eddig van időd jelentkezni a képzésre, különben lemaradsz róla!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Értékrendem

A KINVA ART filozófiája az én személyes alkotói és oktatói értékrendem az alábbi 5 pillérre épül. Ez az 5 vezérelv az amely meghatározza az alkotói és oktatói tevékenységemet.

Az egyén tisztelete

Hiszem, hogy minden ember egy önáló, szuverén személyiség és mindenkinek joga van azzal foglalkoznia amivel csak szeretne. Az alkotói tevékenység nem kiváltság, hanem egyéni választás lehetősége. Iskolai végzettségtől és intellektustól függetlenül, mindenkinek joga van, festeni, alkotó munkát végezni, hiszen az ember az alkotásra lett teremtve. Ezt a jogot nem veheti el tőlünk senki, arra hivatkozva sem, hogy pl. csak egy bizonyos rétegnek lehet köze a művészet létrehozásához, vagy megértéséhez.

A mesterség tisztelete

A festészet eredendően mindíg is mesterség volt a múltban, és mesterség napjainkban is. Mint minden szakmában, itt is vannak kötelező ismeretanyagok, mint pl. anyagismeret, színtan, festőtechnikai ismeretek stb. Nem értek egyet azzal, hogy felelőtlenül, mindennel festünk aminek színe van és ragad, és nem foglalkozunk a képek tartósságával, jövőjével. Azzal sem értek egyet, hogy a haladás szellemében, el kell vetni a klasszikus realista festészet ábrázolási formáit, értékrendjét. Azzal sem tudok azonosulni, hogy ami klasszikus, vagy realista és nem modern, az értéktelen, giccs stb.!

A hagyományok tisztelete

Úgy gondolom, hogy nem szabad hagyni, hogy a régi mesterek tudása, és hagyományai feledésbe merüljenek. Ez a tudás része a festészet egyetemes ismeretanyagának, és minden amit ma tudunk a festészetről ezen alapokon nyugszik. Ezt a tudást nem elvetni, elfeledni kell, hanem magunkévá tenni és ápolni, fejleszteni.

A minőség tisztelete

Az a véleményem, hogy függetlenül attól, hogy az alkotó kezdő amatőr vagy tapasztalt profi, egy műnek, az alkotójától telhető legjobb minőségűnek kell lennie, tükrözve az aktuális tudásszintjét. A minőséget meghatározza, az alkotó festészeti szakmai tudása, jártassága és a gondolatisága. Egy festménynek érthetőnek, intellektuálisan tartalmasnak, gondolatébresztőnek kell lennie. Egy festmény legyen esztétikus, és legyen képes érzelmek kiváltására a szemlélőből.

A tudás tisztelete

Azt az elvet vallom, hogy életünk végéig tanulunk. Így a tudásunk is életünk végéig gyarapodik. Így van ez a festészet területén is. Ha festészettel foglalkozunk kötelességünk a tudásunkat gyarapítani, és egy bizonyos ponton túl a tudás megosztása is kötelességünkké válik. Ez a szemlélet segítette az emberiséget az egész történelme folyamán. Ha az ember nem gyarapította volna tudását, és a megszerzett tudást nem adta volna tovább akkor ma még mindíg szakócával dobálóznánk. A művészet története is a tudás gyarapításáról és továbbadásáról szól.

Ámos Imre szavai jutnak eszembe, “Egy művésznek a művészete a vallása és a hite, amellyel az emberiséget tiszteli és szolgálja”.

FIGYELEM!

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt a készlet erejéig!

5950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Később már 15950,-Ft lesz az ára!

A tanfolyam 2018. szeptember 11.-én este indul!

Az indulás után heti két lecke várható keddi és pénteki napokon a tanfolyam befejezéséig!

Megrendelés Itt!

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

Az ajánlat csak eddig él!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Utána soha többé nem tudod már ilyen olcsón megvenni!

Tanfolyam kezdési időpontja!

2018szeptember 11.

19.00. h.

Heti 2 db. lecke lesz!

Keddi és pénteki napokon!

Kérdésed van?

Tedd fel a kérdéseidet alul a hozzászólások között!

Vagy…

telefon

+(36) 30 847 4018

e-Mail

kinva@kinvaart.com

cím

Nagy Krisztián, 7146. Várdomb, Kossuth u. 11.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?

Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tananyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. “rövid” és “hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?

A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?

Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

Egyéb kérdések

Ha bármilyen további kérdésed van az oktatóanyaggal kapcsolatosan, akkor azt itt alul teheted fel, a hozzászólások között!

Kérdezz bátran, örömmel segítek ha tudok!

0 hozzászólás

Share This